Palo Alto Networks voegt nieuwe functies toe aan Prisma Cloud; DevOps-teams hebben nu toegang tot sandboxing van containerimages.

De nieuwste update voor Prisma Cloud  van cybersecurityleverancier Palo Alto Networks omvat bescherming voor virtuele machines op Azure en Google Cloud, ondersteuning voor Windows, service mesh-ondersteuning, en verbeterde API-telemetrie.

Ontwikkelaars en DevOps-teams hebben nu toegang tot sandboxing van containerimages. Containerimages van derden kunnen worden uitgevoerd in een geïsoleerde omgeving, om met behulp machine learning processen, bestandssystemen en netwerkactiviteiten voorafgaand aan de implementatie te inspecteren.

“Prisma Cloud analyseert automatisch de werkelijke runtime voor dynamic threats, terwijl het alle processen die worden uitgevoerd, de netwerkactiviteit voor de image en alle toegang tot het bestandssysteem leert, om een ​​diepgaand model te bouwen van wat de image zal doen,” legt het bedrijf uit.

Red Hat Certified

De Auto-Detection en Auto-Protection-mogelijkheden voor stand-alone virtuele machines worden nu uitgebreid naar Azure en Google Cloud. De nieuwe functies voor Web Application en API Security zijn uitgebreid om Windows-hosts te beschermen, waaronder Windows Server 2019 LTSC.

Verder zei het bedrijf dat het nu een Red Hat Certified Technology Vulnerability Scanner is. App-embedded defender forensics beiden nu bescherming voor nieuwe soorten workloads zoals AWS Fargate, Azure Container Instances, Google Cloud Run en Google Kubernetes Engine Auto-Pilot.

Twee weken geleden kwam versie 3.0 van Cortex XDR uit, met uitgebreide securitymogelijkheden voor cloudsecurity en functionaliteit tegen identiteitsaanvallen.