2min

Tags in dit artikel

,

Met de NL-bedrijvengids brengt internetbedrijf Terrazur als eerste een gratis en ook nog eens 100% werkende schakel tussen zoeken en gevonden worden op de markt.

Omdat men zelf ervaart, dat vinden op Internet een steeds groter wordend probleem is, komt het Barneveldse internetbedrijf Terrazur -dat bekendheid geniet als de ontwikkelaars van de webservice Covide- nu met een 100% werkende oplossing. "Natuurlijk zijn er best goede zoekmachines, maar het is voor webmasters van bedrijvensites vrijwel ondoenlijk geworden om bij de zoekmachines ook echt als bedrijf in beeld te komen en te blijven als je echt gevonden wilt worden op basis van voor jouw bedrijf relevante zoekwoorden." aldus Terrazur.

Een belangrijke reden voor bedrijven om kosten te maken voor een goede site, is dat men ook gemakkelijk gevonden kan worden. En helaas constateren ook specialisten steeds vaker, dat de belofte van "gemakkelijk gevonden worden" via de veelgebruikte zoekmachines niet meer gegeven kan worden. De redenen daarvoor zijn talrijk. Een heel belangrijke is, dat alle veelgebruikte zoekmachines techniek georiënteerd zijn. Het succes van Startpagina in Nederland is dan ook verklaarbaar, omdat daarin met een helder concept juist de content, de inhoud voorop staat.

Maar … hoe succesvol ook: wie een echte match wil maken, kan ook via de combinatie Startpagina en Ilse moeilijk of in het geheel niet terecht om nu juist dat bedrijf te vinden, dat men zoekt op basis van zijn specialismen. En dat wordt nog moeilijker als de zoeker daaraan ook nog eens een plaatsnaam gekoppeld wil hebben. Als beheerders van enkele startpagina’s ervaren ook de mensen van Terrazur dagelijks, dat het onmogelijk is langs die weg voor zowel de webmaster, het bedrijf dat gevonden wil worden als zoeker een passende oplossing te bieden.

Met een snel, helder en gratis nieuw concept zegt Terrazur nu via NL-bedrijvengids.com een doorbraak aan te bieden.