3min

Tags in dit artikel

, , , ,

Verpakking en uiterlijk

Verpakking


Wanneer we naar de verpakking kijken zijn we lichtelijk verbaast. We zien namelijk niet het herkenbare witje doosje voor ons liggen met daarop de betreffende telefoon afgebeeld. In plaats daarvan heeft HTC er voor gekozen om zwart als basiskleur te gebruiker. Wat de beweegredenen hiervan zijn weten we niet. Mogelijk om het dual-core tijdperk in te luiden of iets dergelijks. Buiten de verandering van de basiskleur is de lay-out van de verpakking wel hetzelfde gebleven.



Zo zien we dus zoals we gewend zijn van HTC dat de smartphone op de voorzijde van de doos is afgebeeld. Wanneer we naar de linkerzijde van de doos verhuizen zien we een paar opgesomde highlights van het toestel. Als laatste vinden we op de achterzijde netjes een specificatielijst met daarop de meest belangrijke informatie over de smartphone. Wanneer we het omhulsel van het doosje afschuiven belanden we bij de inhoud van de doos.



Wanneer je de doos opent verschijnt de Sensation direct. Wanneer wij deze omhoog lichten en naar de verdere inhoud van de doos kijken zien we een vertrouwde HTC inhoud. In de doos vinden we een oplader waarvan de kabel gelijk dient als USB-kabel en oordopjes. Daarnaast vinden we ook verschillende boekjes over garantie en het instellen van de telefoon. HTC heeft ze voor de verandering ingepakt in een soort kartonnen envelop in plaats van een plastic bandje.

Uiterlijk


HTC zet met de Sensation de uiterlijke lijn van de Desire HD en Incredible S door, deze Sensation lijkt het meest op de Desire HD. Ondanks dat er kleine veranderingen zijn doorgevoerd zijn de Desire HD en de Sensation aan de voorzijde grotendeels identiek aan elkaar. De Sensation heeft enkel een ronder design en is daardoor wat minder hoekig zoals de Desire HD dat is. Op voorzijde vinden we bijvoorbeeld een front-facing camera terug en is de proxmity-sensor verhuisd naar de linkerzijde van de luidspreker in plaats van erin. Verder vinden we nog het logo van HTC op de voorzijde en zijn er nog vier aanraakgevoelige knoppen te vinden welke de functies home, applicaties, terug en zoeken vervullen.



Op de bovenzijde van de telefoon zien we de aansluiting voor je headset, rechts daarvan zien we de stand-by knop. De rechterzijde van smartphone is vrij van knoppen, op de linkerzijde vinden we de volumeknoppen en de USB-aansluiting. Op de onderkant zien we enkel een verzonken knop waarmee je de achterzijde van de smartphone kan halen.



De achterzijde van de telefoon is in principe verdeeld in drie vlakken die elk verschillen in kleur. Bovenaan de smartphone vinden we een vlak met daarin de camera, led-flitser en srs-luidspreker welke een lichtgrijze kleur draagt. Onder dit vlak zien we een deel wat in principe de basiskleur van de achterzijde heeft en ook langs de andere vlakken loopt. Dit vlak is donkergrijs en is voorzien van het HTC logo. Als laatste vinden helemaal onderaan een zwart vlak waar enkel "With HTC Sense" is geplaatst.