2min

Tags in dit artikel

, ,

De eerste blik

Zoals je misschien van de diverse manager games ben gewend hoeft je pc niet over de allernieuwste hardware te bevatten aangezien het grafisch niet echt spannend is. Zoals je in onderstaande screenshot ziet is bijna alles mogelijk wat met het manager leven te maken heeft.



Je moet in dit spel op veel factoren letten, want anders word je gewoon ontslagen (mits je dit heb aangevinkt). Je kan kiezen om een bestaand team te kiezen of zelf een team te maken. Je kan hierdoor je eigen lokale voetbalclub toch eens een keer winnaar laten worden van de eredivisie. Echt bijna elke plaats in Nederland staat er in, zelfs mijn eigen kleine dorp genaamd Maurik.

Tijdens het spel merk je dat een snelle processor en genoeg geheugen best handig is voor dit spel aangezien dit de laadtijden erg inkort. Je denkt, waarom lange laadtijden voor een niet denderende grafische game. Dit komt omdat er veel berekeningen gedaan moeten worden. De laadtijden zijn ook afhankelijk van de hoeveelheid competities waaraan je mee doet, want tenslotte daar moet ook een winnaar uit komen.



Over de vele factoren en opties in dit spel. Je kan in dit spel kiezen voor een partner. Dit kan van het andere maar ook van je eigen geslacht zijn. Je moet ook je eigen onderhouden door auto’s, huizen en andere luxe spullen te kopen. Je relatie met je partner moet je ook onderhouden. Kortom veel plezier voor een voetballiefhebber.