Abonneer je gratis op Techzine!

Inleiding

In deze tutorial leg ik de dingen uit die je moet weten om een america’s army server te draaien, en hoe je deze laat tracken. Ook leg ik een aantal admin commands uit. Maar nu eerst de verschillen tussen de servers. Ik ga er van uit dat je versie 2.3.0 hebt.

Verschillende Soorten Servers
In America’s Army heb je verschillende soorten servers:
  • Unauthorized Servers
  • Authorized Servers
  • Leased-Unofficial Servers
  • Leased-Official Servers
  • Official Servers


De unauthorized servers heb je naar mijn idee eigenlijk niks aan, punkbuster draait er niet op, dus je kan makkelijk last hebben van cheaters/hackers, je kills/KIA (Kills in Action) worden niet getrackt, en je score telt niet mee voor je honor.

Authorized Servers kunnen getrackt worden, door ze toe toe voegen op aaotracker.com, maar worden niet standaard getrackt. Een voordeel van deze servers is dat punkbuster erop draait. Op deze servers telt je score ook niet mee voor je honor.

Leased-Unofficial Servers zijn servers die gehuurd zijn waardoor je meestal dus ook goeie pings hebt, alleen je score telt weer niet mee, punkbuster draait hier wel op.

Leased-Official Servers zijn servers waar je score telt, maar hier tellen ook je teamkills/friendly fire. Punkbuster draait ook op deze servers.

Official Servers zijn servers die gehost worden door SCI en NetFire, deze zijn eigenlijk hetzelfde als de Leased-Official Servers. Het enige nadeel is alleen dat er geen admins zijn van deze servers.

Je hebt ook nog Cheat Enabled servers maar daar besteed ik verder geen aandacht aan.