1 min

Tags in dit artikel

, ,

Qlik heeft aangekondigd dat het integration Platform as a Service (iPaaS)-leverancier Blendr.io overneemt. De twee bedrijven gaan samenwerken om de integratie van Active Intelligence in het platform van Qlik te verbeteren.

Met de technologie van Blendr.io kan Qlik zijn data-integratie en data-analyse verbreden, schrijft het bedrijf in een persbericht. Door integratie met Blendr.io hoopt Qlik zijn data-analyses breder toepasbaar te maken.

500 SaaS-applicaties

Blendr.io is een iPaaS-oplosing die de mogelijkheid biedt om data van meer dan 500 SaaS-applicaties samen te brengen in één geheel. De service wordt gebruikt door meer dan 100 klanten en 1500 gebruikers.

Qlik heeft een veel groter klantenbestand, met ruim 50.000 gebruikers, verspreid over meer dan 100 landen. Het bedrijf specialiseert zich in het inzichtelijk maken van de grote hoeveelheden data waar bedrijven mee te maken hebben.

Eenvoudigere analyses

Nu de twee bedrijven samenwerken, kunnen Qlik-gebruikers in theorie eenvoudiger en real-time de data in al die SaaS-applicaties analyseren. Op basis van deze data kunnen klanten geïnformeerde keuzes maken voor toekomstige stappen.

Tip: Qlik werkt aan platform voor volgende fase business intelligence (BI)