1 min

Tags in dit artikel

, ,

verwachten. In dit deel brengt een serie enge, mysterieuze moorden Lara Croft in een conflict met een sinistere Alchemist uit het verleden. De kern van deze mysteries zijn vijf obscure schilderijen die de Alchemist kost wat kost terug wil hebben. Beschuldigd van een moord op een leraar, Werner Von Croy, moet Lara noodgedwongen op de vlucht. Achtervolgt door de politie, volgt Lara de Alchemist in een donkere wereld van bloed, verraad en wraak. Het is dan ook aan haar de taak om een einde te maken aan dit duistere verbond en om te zorgen dat ze stoppen met het loslaten hun ongelooflijke krachten over de wereld.

De nieuwe Tomb Raider zal een hoop nieuwe gameplay mogelijkheden kennen. Zo zal er interactie met andere personen mogelijk zijn, en zal het vermogen van Lara kunnen veranderen wanneer het spel vordert. Lara zal in dit deel ook meer gebruik moeten maken van haar vindingrijkheid en lenigheid, en ze zal een hoop nieuwe moves kennen.

Ook mogen we graphics verwachten die alle kracht uit de PS2 halen, aldus de makers. Om je lust wat te stillen hebben we twee nieuwe screenshots voor je.