OneStat.com ( http://www.onestat.com ), de nummer één provider van geavanceerde website statistieken, maakt vandaag bekend dat het bedrijf zich naast de voornamelijk Engelse en Amerikaanse markt ook zal focussen op Nederland door middel van een Nederlands talige website en website statistieken.

Naast alle produkten in de Nederlandse taal aan te bieden heeft OneStat ook alle versies uitgebreid met nieuwe functionaliteiten. Zo kunnen gebruikers van de gratis alsmede betalende diensten zien uit welke steden, provincies en organisaties hun website bezoek komt. OneStat heeft nu de beschikking over 2,3 miljoen IP ranges wat 2x zoveel is dan de IP databases van concurrenten.

OneStat.com denkt met de nieuwe functionaliteiten en Nederlandse talige versie zijn marktaandeel op de Nederlandse markt te kunnen verstevigen.

Niels Brinkman, mede oprichter van OneStat.com: "Wij merken dat er veel behoefte is bij Nederlandse bedrijven om het success en de ROI van hun website te meten. Met de nieuwe OneStat versies 2.1 kunnen wij nog beter in deze behoefte voorzien. Vanuit het bedrijfsleven kregen wij veel vraag of onze diensten ook in het Nederlands verkrijgbaar zijn. Aan deze wensen hebben wij nu gehoor aangegeven".

Het klanten bestand van OneStat in Nederland bestaat uit bedrijven, onderwijs instellingen en gemeentelijke instellingen. Huidige klanten van OneStat.com in Nederland zijn onder andere Telfort, TU Delft, Het Parool, Arcadis, De Jong Intra Vakanties en Buyitdirect. Daarnaast voorziet OneStat de klanten van Ladot, de grootste hosting provider van Nederland, van duidelijke bezoek rapportages.

In andere landen meet OneStat.com de websites van onder andere het Massachusetts Institute of Technology, Cornell University, Active ISP, La Redoute en engelse tv stations zoals Price Drop en Bid Up TV.

OneStat.com is de nummer een provider van real-time web site statistieken in de wereld. Onze superieure technologie voorziet meer dan 50.000 web sites in 100 landen van duidelijke rapportages. OneStat.com heeft verkoop distributie partners in 25 landen wereldwijd.