1 min

Tags in dit artikel

, ,

De ‘Rexona Idol Creator’ op de website www.idols.nl is erg succesvol. Met dit spel is het mogelijk om zelf online een Idol te creëren, met eigen danspasjes, stem en outfit. Die kun je vervolgens naar vrienden, familie en kennissen mailen.

De ontvangers van de virtuele Idolartiest kunnen het optreden jureren. Het aantal beoordeelde juryrapporten is bepalend voor de stand in de Hi-score van het spel, die op de website wordt bijgehouden. Tot nu toe hebben meer dan 175.000 deelnemers zo’n 1 miljoen e-mails gegenereerd met de ‘Rexona Idol Creator’. Deelnemers aan het spel maken kans op kaartjes voor Idolsuitzendingen.

Het communicatieconcept is ontwikkeld en geproduceerd door Reddion en Hoek & Havenaar Produkties BV. Vanaf zaterdag 6 maart zal de Idol-Creator plaatsmaken voor de Rexona Support-Pages, die ook via www.idols.nl te zien zullen zijn. De tien finalisten krijgen elk hun persoonlijke Support-Page. Op deze pagina’s is het mogelijk om jezelf aan te melden als officiële supporter van een van de kandidaten. Als officiële supporter maak je ook kans op een Meet & Greet