1 min

Tags in dit artikel

, , ,

Kingston Technology, leverancier en producent van geheugenproducten, is één van de sponsors van het ACON4 Worldwide Gaming Event, dat dit jaar voor het eerst gehouden wordt. De voorrondes voor dit evenement worden tussen maart en mei gehouden in zo’n vijftig steden in twintig landen. De winnaars uit ieder land krijgen onder meer een geheel verzorgde reis naar Shanghai, China, waar zij op deze zomer op 6 juni de finale spelen rondom het multiuser strategiespel Warcraft III: The Frozen Throne. Eén van de hoofdprijzen in het toernooi is een KIA auto.

In Nederland worden de voorrondes voor de Benelux gehouden op 24 en 25 april a.s. in het Rotterdamse internetcafé The Game Syndicate. Er bestaan naar schatting zo’n 15.000 Nederlandse en Belgische spelers van Warcraft III, voornamelijk mannen tussen de 25 en 35 jaar. Meer informatie over deelname aan de voorrondes in de Benelux is te vinden op powertoplay.com.

Naast Kingston wordt het ACON4 Gaming Event gesponsord door ABIT Computer Corporation, Intel, Dong Feng Yueda Kia Motors, Western Digital en Viewsonic.

"Het is erg spannend om deel uit te maken van ACON4", zegt Jaja Lin, product marketing manager HyperX bij Kingston. "Dit evenement biedt Kingston een geweldige kans te laten zien wat onze HyperX-geheugens kunnen presteren op de superieure gaming moederborden van ABIT."

Kingston zal bij de voorrondes aanwezig zijn om HyperX-geheugens te demonstreren. Daarnaast ontvangen de winnaars onder meer HyperX-modules in het prijzenpakket.