min

Tags in dit artikel

, , , , , ,

Apple maakt vandaag bekend dat de iTunes Music Store in de Verenigde Staten nu meer dan één miljoen nummers bevat. De iTunes Music Store is de eerste en enige digitale-muziekservice op het internet die een dergelijk aantal bereikt. De iTunes Music Store bevat muziek van de vijf grote platenmaatschappijen en van meer dan 600 belangrijke onafhankelijke muzieklabels van over de hele wereld. Met meer dan 100 miljoen gedownloade nummers en een marktaandeel van 70 procent aan legale downloads van singles en albums, mag de iTunes Music Store met recht de belangrijkste downloadsite voor muziek worden genoemd.

"De iTunes Music Store is de grootste muziekverzameling ter wereld met maar liefst één miljoen nummers", aldus Eddy Cue, Vice President Applications van Apple. "Door het muziekaanbod van meer dan één miljoen nummers van ruim 600 muzieklabels, alsmede tientallen innovatieve voorzieningen, is iTunes de ideale site voor het ontdekken en downloaden van muziek."

De iTunes Music Store is beschikbaar in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk en Duitsland en biedt het bekende gebruiksgemak van Apple, innovatieve voorzieningen, persoonlijke gebruiksrechten en ongekend lage prijzen. Kortom, de iTunes Music Store de ideale manier voor pc- en Mac-gebruikers om legaal muziek op het internet te ontdekken, aan te schaffen en te downloaden. De iTunes Music Store biedt gebruikers de mogelijkheid om de gekochte muziek op maximaal vijf computers af te spelen, een nummer een onbeperkt aantal keren op een cd te branden, dezelfde afspeellijst tot zeven keer te branden en hun muziek naar een onbeperkt aantal iPods te kopiëren.