1 min

Tags in dit artikel

,

De Command & Conquer serie is inmiddels legendarisch onder de RealTime Strategy (RTS) spellen en volgend jaar is het alweer tien jaar geleden dat het eerste spel in de serie op de markt kwam. Uitgever Electronic Arts gaat dit heuglijke feit vieren met een jubilieumbox en een wedstrijd.

De jubileumset heet ‘Command and Conquer The First Decade’ en zal maar liefst twaalf games bevatten. Daarbij zit elke C&C game vanaf Command & Conquer tot Command & Conquer: Generals. Ook alle uitbreidingen voor de verschillende games zitten in de box.

Zoals gezegd is de C&C franchise een enorme hit vanaf het moment dat Westwood de eerste C&C ontwikkelde. Tot op de dag van vandaag zijn er in de serie al 23 miljoen spellen verkocht en staat de serie in de top-5 van beste gamesseries ooit.

Behalve de twaalf games zal er ook een DVD bij de set zitten met allerhande filmbeelden die met de serie te maken hebben. Ook fans van de serie maken kans om op de DVD te komen. Hiervoor kunnen ze meedoen aan een wedstrijd, waarin ze moeten aantonen dat zij de grootste fan van de serie zijn.

De box zal naar verwachting in februari volgend jaar in de schappen verschijnen.