min

Tags in dit artikel

World Of Warcraft kan zonder twijfel de meest gespeelde MMORPG ter wereld genoemd worden. Hier horen natuurlijk geen valsspelers bij. Een tijdje geleden had Blizzard entertainment al een aantal accounts verbannen, dit is nu weer gebeurd.

In december vorig jaar werden maar liefst 25.000 spelers van het spel verbannen. Sinds de nieuwe patch van 28 maart zijn de administrators druk bezig geweest met het opsporen van gebruikers die in strijd zijn met de gebruikersovereenkomst.

Er werden in totaal 5.400 accounts compleet verbannen van het spel, voor 10.700 anderen is dit slechts tijdelijk. Blizzard wil niet dat de economie van het spel aangetast wordt. Dit zou de spelerservaring van de faire spelers helemaal niet ten goede komen.

World Of Warcraft kan zich met meer dan zes miljoen spelers geen cheaters verloorloven. Een verknoeide economie kan het spel voor alle andere spelers bederven waardoor het spel flopt. Vele gratis MMORPG´s hebben dit al meegemaakt, een betaalde MMORPG kan zich die niet permitteren.