1 min

Tags in dit artikel

, , ,

Speluitgever Codemasters heeft een deal gesloten met het bedrijf Click&Buy, waardoor de kosten van de MMORPG titels van het bedrijf ook op andere manieren dan met een creditcard voldaan kunnen worden.

Veel MMORPG’s op het internet vragen een maandelijkse bijdrage en vaak kan die alleen betaald worden met een creditcard. Niet iedereen heeft echter zo’n kaart, waardoor sommige mensen die spellen niet kunnen spelen. Door Codemasters’ samenwerking met Click&Buy zijn er een aantal betalingsmogelijkheden bijgekomen, waaronder Direct Debit, ELV en online bankoverschrijvingen.

De nieuwe service is beschikbaar voor Amerika en een aantal Europese landen. De MMORPG’s van Codemasters waar de service onder andere voor gaat gelden zijn RF Online, Dungeons & Dragons Online: Stormreacht en de spellen ArchLord en The Lord of the Rings Online: Shadows of Angmar, die binnenkort gaan verschijnen.

Overigens zijn de béta inschrijvingen voor deze laatste twee spellen inmiddels van start gegaan. Voor ArchLord kun je je inschrijven op archlordgame.com en voor Lord of the Rings op lotro-europe.com.