1 min

Tags in dit artikel

, ,

Door al de aandacht rond de Cola-fonteinen die kunnen gemaakt worden met de Mentos snoepjes heeft de snoepfabrikant een wedstrijd gestart. De bedoeling is dat men zo mooi en creatief mogelijk omspringt met de producten. Het mooiste filmpje wordt beloond met 1.000 iTunes liedjes en een jaar lang gratis snoep.

De laatste maanden was er heel wat aandacht voor de reactie die Cola Light met Mentos oplevert. Filmpjessite Youtube biedt dan ook heel wat filmpjes aan van amateurs die fonteinen en raketten met de goedjes creëren. Deze filmpjes hebben al heel wat reclame opgeleverd bij de twee bedrijven. Naar schatting levert de hype de twee bedrijven een reclamecampagne van enkele miljoenen dollars op.

De website van de wedstrijd linkt naar de Youtube pagina, waar iedereen zijn eigen creaties kan uploaden. De hoofdprijs is een jaar lang gratis Mentos en 1.000 liedjes in iTunes. Daarnaast krijgt elke toegelaten inzending gratis Mentos. Inzenden kan nog tot eind september, dan wordt de winnaar bekend gemaakt.