min

Tags in dit artikel

, , , ,

Electronic Arts heeft vandaag de demo van van hun langverwachte zomerrelease Battlefield: Bad Company aangekondigd. De demo is vanaf 5 juni beschikbaar via Xbox LIVE Marketplace en de PlayStation Store.

In dit spel betreedt je het slagveld als onderdeel van de ‘B’ (Bad) Company. Deze compagnie bestaat uit een groep losgeslagen soldaten die meer interesse heeft in goud en financieel gewin, dan in het volgen van de regels.

In deze demo voor één of meer spelers krijg je zowel online als offline een voorproefje van de tactische verwoestingen die een nieuwe dimensie toevoegen aan shooters.

Als je niet deel hebt kunnen nemen aan de gesloten bèta-test krijg je een tweede kans om op de kaart Oasis kennis te maken met het intense multiplayerspeltype ‘Gold Rush’.

In de soloversie van de demo beginnen de spelers hun carrière bij ‘B’ Company. Hier ontmoet je de humoristische en soms respectloze personages waaruit ‘B’ Company bestaat. Terwijl je jaagt op het goud beleef je de klassieke Battlefield-gameplay. Op de open kaarten heb je toegang tot talrijke voertuigen en wapens en richt je de nieuwe tactische verwoestingen aan.

Het complete spel zou op 23 juni in de winkels moeten liggen voor zowel de PlayStation 3 en de Xbox 360-consoles.