1 min Applications

Visma en Brincr introduceren cloud ERP-oplossing

Visma en Brincr introduceren cloud ERP-oplossing

Visma en de leverancier van groothandelssoftware Brincr introduceren een cloudgebaseerde ERP-oplossing. Visma-partner Consolit zal deze oplossing gaan aanbieden.

Met de nieuwe ERP-oplossing kunnen alle types groothandels, van klein tot groot, profiteren van meer automatiseringsmogelijkheden binnen een geïntegreerd systeem. Dit moet hen vervolgens meer tijdsbesparing, inzicht en controle geven over hun werkzaamheden.

Samenvoeging van twee producten

Visma en Brincr voegen twee bestaande producten samen voor de ERP-oplossing. Dit zijn Visma.net Financials en de online groothandelsoplossing van Brincr. Visma-partner Consolit wordt de eerste distributeur van de gezamenlijke oplossing.

Eerdere samenwerking

De ERP-oplossing is een uitbreiding van de eerdere samenwerking tussen bedrijven. Er bestaan al gezamenlijke koppelingen tussen het Brincr-patform en de Visma.net Logistics- en de eAccounting-oplossingen van Visma. De samenwerking tussen beide partijen is vooral gebaseerd op de goede samenwerking, de duidelijke onderlinge kracht en rolverdeling en dezelfde groei-ambities, zo geven beide partijen aan.