2min

Tags in dit artikel

, ,

Metal Gear Online is bij de Metal Gear-fans over het algemeen behoorlijk populair, maar er zijn echter wel problemen met de game. Zo werkt het online spelen lang altijd niet goed, aangezien er problemen met de servers zijn waarop de gamesessies gedraaid worden.

Na de nieuwe uitbreiding die is uitgebracht voor het spel blijven de problemen aanhouden. Veel mensen kunnen namelijk niet met de servers verbinden, aangezien de servers overbelast zouden zijn. Althans, dat is wat de melding van Konami vertelt aan de gamers wanneer zij verbinding willen maken met de servers.

De Reward Shop en de MGO Shop die voorheen nog online waren zijn nu ook offline gehaald. Dit is gedaan door Konami, omdat er met deze shops ook online problemen waren. Vaak hebben mensen al problemen met inloggen op de service, waardoor ze dus eigenlijk van geen enkele dienst gebruik kunnen maken terwijl ze daar wel recht op hebben.

De gamers die de nieuwe uitbreiding onlangs hebben gekocht zijn kwaad over hetgeen wat er zich afspeelt. Gamers laten weten dat ze betalen voor iets nieuws dat juist behoort te werken, maar ze krijgen er op dit moment alleen maar problemen voor terug.

Konami wou het probleem oplossen door in de shops random IP-ranges te blokkeren, maar ook dat wil nog niet lukken. Er stonden ook Metal Gear Online survival battles op de planning, maar die zijn door Konami vanwege alle problemen ook geannuleerd. Konami laat weten dat het bedrijf op dit moment bezig is met de problemen en dat het belooft om een oplossing te zoeken voor de technische problemen waar de servers last van ondervinden.