1 min

Tags in dit artikel

, ,

Sega heeft onthuld dat ze momenteel bezig zijn met het ontwikkelen van een nieuwe Sonic-game. De titel genaamd Sonic and the Black Knight zal exclusief op de Nintendo Wii moeten verschijnen.

Sonic and the Black Knight wordt een onderdeel van de verhalen-serie waar Sonic and the Secret Rings mee is begonnen. Sonic Team zal zoals gewoonlijk de ontwikkeling van dit nieuwe deel op zich nemen. Het verhaal speelt zich af in het tijdperk van King Arthur. In dit deel is Sonic een ridder en heeft dan ook de beschikking over een zwaard. Dit duidt er waarschijnlijk op dat er in dit deel veel zwaardgevechten zullen zijn.

Verdere informatie over de game is nog niet vrijgegeven. Wel heeft Sega aangekondigd dat de game in de lente van 2009 exclusief voor de Wii moet verschijnen. De voorganger Sonic and the Secret Rings, dat vorig jaar op de Wii uitkwam, kreeg in ieder geval veel positieve kritieken. Of dit deel het net zo goed zal doen of het zelfs gaat overtreffen, zal nog even afgewacht moeten worden.