1 min

Tags in dit artikel

, ,

Square Enix is in Japan van start gegaan met haar DKS3713-evenement. De Japanse ontwikkelaar heeft dan ook een paar interessante nieuwtjes onthuld. Zo zal de PlayStation 3-demo van Final Fantasy XIII op de Blu-ray uitgave van Advent Children gaan verschijnen.

Final Fantasy VII: Advent Children Complete is de Blu-ray uitgave van de CGI-film van Final Fantasy VII: Advent Children. De film speelt zich af twee jaar na de gebeurtenissen in de befaamde RPG-game Final Fantasy VII voor de PlayStation. De film is zelf al een tijdje uit op DVD maar krijgt nu dus ook een Blu-ray uitgave.

Square Enix heeft nu bekend gemaakt dat de Blu-ray-versie van Advent Children, als bonus de PS3-demo van Final Fantasy XIII meekrijgt. Omdat het hier om een Blu-ray-film gaat, zal vanzelfsprekend de demo alleen op de PlayStation 3 gespeeld kunnen worden. Een downloadbare Xbox 360-demo wordt echter niet uitgesloten. Maar Square Enix had tijdens de E3 al aangegeven dat ze eerst de PlayStation 3-versie van Final Fantasy XIII zullen afronden voordat ze met het poorten van een Xbox 360-versie gaan beginnen. Het lijkt er dus op dat 360-bezitters dan ook iets langer op de demo moet gaan wachten.

De Blu-ray uitgave van Advent Children verschijnt rond maart 2009 in de Japanse winkels. Een Amerikaanse en Europese release is nog onbekend.