1 min

Tags in dit artikel

, , , ,

Tijdens het DKS3713-evenement van Square Enix werd bekend gemaakt dat de demo van Final Fantasy XIII voor de PS3, als bonus wordt meegeleverd bij de Blu-ray uitgave van de film Final Fantasy VII: Advent Children Complete. Opmerkelijk is dat de meegeleverde demo van Final Fantasy XIII, langer zal gaan duren dan de film zelf.

Volgens het aankomende nummer van Famitsu dat volledig in het teken staat van het DKS3713-evenement, zal de exclusieve PS3-demo van Final Fantasy XIII even lang of zelfs langer duren dan de CGI film. Advent Children duurt oorspronkelijk 101 minuten, maar in de Blu-ray-uitgave van de film zijn ook de onafgewerkte en verwijderde scènes van het origineel toegevoegd, waardoor de film nu dus een stuk langer zal duren.

De demo van Final Fantasy XIII zal bij Advent Children Complete worden meegeleverd op een aparte Blu-ray-schijf. De demo zal zich in het begin van het verhaal gaan afspelen. De Japanse release van Final Fantasy VII: Advent Children Complete zal in maart 2009 verschijnen. Een Europese release is nog onbekend.