1 min

Tags in dit artikel

, ,

Uit onderzoek van GfK Benelux Marketing Services is gebleken dat Sitecom marktleider is op het gebied van ‘N’-routers. Het bedrijf heeft ook het grootste aantal ‘N’-routers verkocht in Nederland in de periode juli tot en met september.

"Sitecom heeft de positie van marktleider in ‘N’ netwerktechnologie weten te behalen aangezien wij het voor de eindgebruiker eenvoudiger maken om de overstap te nemen naar meer geavanceerde oplossingen die het leven nog comfortabeler en aangenamer maken," aldus Virginia Yanquilevich, Marketing & Communicatie Manager van Sitecom.

Sitecom geeft aan dat het bedrijf steeds meer vraag naar ‘simpele’ producten registreert. Steeds meer consumenten zijn opzoek naar oplossingen die ‘out-of-the-box’ werken. Dit is dan ook precies de doelgroep waar Sitecom zich op wil richten, zo meldt het bedrijf.

Het marktaandeel van de N-technologie is vanaf februari tot en met september gestegen tot 42 procent. In februari was het marktaandeel nog 17 procent, een vrij forse stijger dus.