1 min

Tags in dit artikel

, ,

Men is al enige tijd bezig aan de development van The Conduit. Deze game moet Wii-bezitters versteld laten staan van de graphics die het apparaat kan produceren, zo stellen de ontwikkelaars. Dit moeten de recent uitgekomen filmpjes bevestigen.

In The Conduit speelt men een geheim agent uit Washington D.C., wanneer de stad wordt aangevallen onder mysterieuze omstandigheden moet jij uitzoeken wat er aan de hand is en het probleem oplossen. De game krijgt zowel een multi- als singleplayer-modus. De ontwikkelaar van The Conduit, High Voltage, hebben aangegeven met deze titel te willen laten zien dat de Wii een goede graphics kan afleveren. Om te bewijzen dat The Conduit daadwerkelijk mooie graphics aflevert heeft de ontwikkelaar nieuwe filmpjes vrijgegeven.

De uitgever van de game is SEGA. Er is nog geen definitieve release-date bekend gemaakt, maar wel duidelijk is dat dit waarschijnlijk in maart gebeurd. Er is echter nog niets zeker. De game is speciaal ontwikkelt voor de Wii, zodat er optimaal gebruik gemaakt kan worden van de Wii haar controller-functies.