De hype rond Modern Warfare 2 begint al aardig op gang te komen en het is dan ook niet verwonderlijk dat een groot aantal partijen mee wil liften op de aanstormende Modern Warfare 2-trein. Microsoft en Infinity Ward hebben nu aangekondigd dat er een speciale Xbox-bundel van Modern Warfare 2 komt met een 250 GB harde schijf.

De lijst met merchandise voor Modern Warfare 2 lijkt met de dag groter te worden. Eerder kondigde Infinity Ward al aan dat de game ook te verkrijgen is in twee speciale edities. Daarna werd bekend dat Madcatz met een groot aantal gaming-accessoires in Modern Warfare 2-stijl gaat komen en nu is dus de Modern Warfare 2 Xbox-bundel aangekondigd.


De bundel bevat een zwarte Xbox-console met daarop een Modern Warfare 2-faceplate en ook op de rest van de behuizing zijn afbeeldingen van de game te vinden. Daarnaast zal er een 250 GB harde schijf in de bundel te vinden zijn alsmede natuurlijk de game zelf. Liefhebbers moeten 399 dollar neertellen voor de bundel, wat 150 dollar meer is dan de standaardbundel van de Xbox 360.

Recentelijk verscheen op de Duitse site van Amazon nog een Forza 3-bundel met een 250 GB harde schijf en twee controllers voor 279 euro, maar deze aanbieding is inmiddels niet meer te vinden op de site.