2min

Tags in dit artikel

, , , ,

Infinity Wards community manager Robert Bowling heeft de verschillende edities van de aankomende shooter Call of Duty: Modern Warfare 2 in een filmpje uit de doeken gedaan. Met name de prestige-edition bevat een aantal opmerkelijke items.

In het filmpje begint Bowling met het tonen van het normale spel en een wat uitgebreidere versie, genaamd de hardened edition. Daarna gaat hij over naar een grote doos op de tafel, en presenteert deze als de "Modern Warfare 2 Prestige box". Bij de meeste spellen bevatten speciale edities van een spel een pop van de hoofdpersoon of een boekje met artwork.

Bij Infinity Ward gaan ze echter een paar stappen verder. De box bevat een boek met artwork en de eerder genoemde hardened edition van het spel. Ook zal er een speciale token in de box zitten, die het mogelijk maakt om de allereerste versie van Call of Duty gratis op je pc, Xbox Live of PlayStation Network te downloaden.

Dan door naar het object wat de hele box zo abnormaal groot maakt, namelijk een nachtzichtcamera. "Fully functional", volgens Bowling, met allemaal functies om hem optimaal af te stellen. "Leuk om wat lol mee te hebben", aldus Bowling, maar je kunt hem ook op een speciale bijgeleverde sculptuur van "Soap" MacTavish, die een van de hoofdrollen in het spel speelt. Met de box kun je je vrienden laten zien hoeveel geld je wel niet hebt uitgegeven aan Call of Duty: Modern Warfare 2, want de box gaat ongeveer 149,99 dollar kosten. De de hardened edition gaat voor 80 dollar over de toonbank.

Bekijk hieronder het filmpje en bezoek ons Modern Warfare 2-topic in het Techzine-forum.