1 min

Tags in dit artikel

,

De populaire site Facebook heeft geholpen om een inbreker op te pakken. Hij had zijn Facebook bekeken tijden het inbreken, maar was zich vergeten af te melden.

Jonathan G. Parker, negentien jaar oud, wordt aangeklaagd voor een inbraak. Hij zou voor zo’n 3.500 dollar aan diamanten ringen hebben gestolen.

De vrouw kon, toe zen thuiskwam en zag dat er was ingebroken, haar ogen niet geloven. Echter, Jonathan G. Parker was, op zijn zachtst gezegd, niet zo slim. Hij had zich tijdens de inbraak aangemeld op Facebook om zijn berichten te lezen, maar was zich vergeten af te melden. De vrouw had gelezen waar hij woonde en had dat meteen gemeld aan de politie.

Toen de politie bij het huis kwam kregen ze een vriend van Parker te spreken. De vriend zei dat Parker de dag voor de inbraak had gevraagd om mee te helpen, maar dat verzoek had hij afgewezen. De vriend zei ook nog dat Parker zo nu en dan bij hem thuiskwam, maar er niet woonde.

Dinsdagavond werd Parker opgepakt en hij moet nu in hechtenis blijven in de Eastern Regional Jail met een borg van tienduizend dollar. Mocht hij veroordeeld worden, dan kan hem tien jaar te wachten staan.