1 min

Tags in dit artikel

, , , ,

Veel Halo 3: ODST gamers hebben sinds de release geklaagd over een onleesbare disc. Vandaag komt de uitgever met een reactie over de klachten. Al is het niet de eerste keer dat ze hier mee te maken hebben gehad, ook de gewone Halo 3 versie had een aantal problemen.

Microsoft zegt dat ze zich bewust zijn van de kleine groep Halo 3 spelers die hun disc niet kunnen gebruiken, maar volgens Microsoft is het probleem nog niet zo’n groot probleem.

Bungie, de makers van Halo 3: ODST zijn alle data aan het verzamelen wie last hebben van dit probleem en gaan zoeken naar de oorzaak. De game zou tijdens de campaign-mode het meeste begeven, er zijn ook gevallen bekend waarbij de Xbox 360 het gelijk begeeft.

Buiten de reacties van Microsoft kwam Bungie vandaag met nieuwe informatie over Halo: Reach. De scenarioschrijver Joseph Staten laat weten dat Reach nauw gebonden is met ODST. "In het Halo universum is altijd alles wel met elkaar verbonden, maar toen we ODST maakte hadden we het voordeel dat we wisten dat we er nog een zouden gaan maken, dus het was voor ons zeer logisch dat we deze verbanden gingen leggen tussen beide games," aldus Staten.