Nintendo wil fans verrassen met Zelda op E3 2010

Het ziet er naar uit dat Nintendo op de E3 van volgend jaar meer gaat laten zien dan alleen de Wii Vitality Sensor. De producer van de Legend of Zelda-serie, Eiji Aonuma, liet weten dat hij hoopt iets ‘verrassends’ te laten zien van Link’s volgende Wii-avontuur.

Over het nieuwe avontuur in de Legend Nintendo wil fans verrassen met Zelda op E3 2010of Zelda-serie is nog zo goed als niks bekend, wel is er op de afgelopen E3 de eerste concept art vrijgegeven die hier rechts te zien is. Aonuma liet tegenover het Britse Official Nintendo Magazine weten dat het Zelda-team geprobeerd heeft ‘iets nieuws te doen in vorm van de structuur’. Ook liet Aonuma tegenover het tijdschrift weten dat hij het eens is met Miyamoto over de structuur. "Als we steeds maar de zelfde structuur blijven volgen, zou het zo kunnen zijn dat we echte Zelda-fans geen vernieuwende ervaring kunnen bieden", aldus Aonuma.

Een naam heeft het nieuwe Zelda-spel nog niet, wel is bekend dat het spel gebruik gaat maken van de Wii MotionPlus toevoeging. Volgens de geruchten zal ook Link’s Master Sword zijn intrede weer maken. Op de concept art was namelijk, volgens de geruchten, een levende incarnatie van het Master Sword te zien.

Bron:Kotaku