1 min

Ubisofts CEO, Yves Guillemot, heeft de plannen voor Natal en de PlayStation Wand bekend gemaakt op een vergadering met de investeerders. Zo zou Ubisoft met tien titels bezig zijn voor Natal en vier of vijf titels voor de nieuwe controller van Sony.

"We hebben ongeveer tien spellen voor Natal, die uit zullen komen in de eerste zes maanden na Natal’s release. En we verwachten vier of vijf spellen voor de nieuwe controller van Sony. Dat is het beeld momenteel, het kan nog veranderen in de komende twaalf maanden. 70 procent van de titels zullen volledig nieuwe spellen zijn en de meeste van die titels zullen ‘casual-spellen’ zijn", aldus Yves Guillemot.

Guillemot voegde er nog aan toe dat er meer spellen in ontwikkeling zijn die gebruik maken van motion controlling. Echter zullen deze spellen daar niet speciaal voor ontwikkeld worden en dus niet specifiek op motion controls worden gericht. Of het zojuist aangekondigde Prince of Persia: The Forgotten Sands daar deel van uitmaakt maakte Guillemot niet bekend.