Aangezien het weer december is, worden de bekende lijstjes weer gepresenteerd. Zo heeft Google net als ieder jaar bekend gemaakt welke zoektermen het meest werden gezocht.

Net als vorig jaar is het gebleken dat er het meest wordt gezocht naar Hyves. Na hyves volgen termen als YouTube, Online, Marktplaats, Google, weer, Hotmail, routeplanner, Wikipedia en Telegraaf.

Ook is er bekend gemaakt dat ING het woord is wat als zoekterm het hardst is gestegen. Ook de zoekterm Facebook is erg gestegen en staat daardoor op nummer twee. Na Facebook volgen nog Hyves, Marktplaats, webmail, Uitzending gemist, vertalen, iPhone, Telegraaf en RTL.

Ook zijn er nog andere lijstjes bekend gemaakt zoals naar welke politici het meest werd gezocht. Geert Wilders bleek de lijst aan te voeren als meest gezochte politici. Vooral in de provincies Flevoland, Zeeland en Limburg werd veel naar Geert Wilders gezocht, terwijl dat in Drenthe en Friesland het minste was. Na Geert wilders volgt Wouter Bos op nummer twee, die wordt gevolgd door Femke Halsema, Agnes Kant, Rita Verdonk, Jan Peter Balkenende, Marianne Thieme, Maxime Verhagen en Guusje ter Horst.