Update: Afbeeldingen PSPhone niet echt

We vertrouwen het nog niet helemaal, maar willen dit toch graag met je delen. Engadget heeft foto’s van een apparaat dat de langverwachte PSPhone zou zijn. Engadget publiceert tegelijkertijd een aantal specificaties van het apparaat. Zo zal het apparaat draaien op Android 3.0.

Update: Afbeeldingen PSPhone niet echt

Naar verwachting wordt de PSPhone al binnenkort op de markt gezet. Zoals gemeld draait de PSPhone op Android 3.0, maar zal het een eigen skin en marketplace krijgen. Vanuit die marketplace kunnen games gedownload worden. Of de PSPhone ook toegang krijgt tot de Android Market is nog onbekend.

Het apparaat bevat een Qualcomm MSM8655-processor, draaiende op 1 GHz en heet 512 MB aan werkgeheugen tot zijn beschikking. Onkarakteristiek voor Sony kan het apparaat overweg met MicroSD-kaartjes. Het scherm zou zo’n 3.7 tot 4.1 inch groot zijn.

Opvallend is het touchpanel dat in het midden van het onderste deel van het apparaat zit, dit zou de analoge joysticks die de PSP heeft vervangen.

Update:
De argwaan die we hadden toen we het bericht plaatsten lijkt gegrond. Zowel Sony als Sony Ericsson hebben tegenover NowGamer bevestigd dat de afbeeldingen van de PSPhone niet echt zijn.

Dank aan _GAIA_ voor de tip.

Bron:Engadget