1 min

Tags in dit artikel

, ,

Volgens een aantal geruchten gaat Sony in het voorjaar de PSPhone lanceren, het toestel zal verkrijgbaar zijn in Europa en in Noord-Amerika. Dat heeft in de Japanse krant Asahi Shimbun gestaan, de prijs van het toestel is echter nog niet bekend.

Er gaan al langere tijd geruchten over het toestel van Sony, er zijn inmiddels ook al een aantal foto’s en video’s opgedoken van de Playstation Phone. Het toestel zal geproduceerd worden door Sony Ericsson en worden voorzien van Google’s Android besturingssysteem, dit zal ook meteen de eerste smartphone worden dat is uitgerust met een bedieningspaneel waarop geavanceerde games gespeeld kunnen worden.

Eerder deze maand doken de eerste video’s op van de PSPhone waarin het toestel goed zichtbaar was, daar is ook een Android playstation applicatie te vinden, deze kon echter nog niet worden gebruikt omdat er nog geen content beschikbaar was. Verder is op de video te zien dat er een strip in het midden zit wat waarschijnlijk de vervanger moet worden voor de analoge sticks. In de video heeft het toestel de codenaam ‘Zues Z1’ meegekregen. Sony heeft tot op heden nog steeds niet bevestigd, het wachten is op de officiële aankondiging.

getVideo(' Bron:Automatisering Gids

Techzine.nl - Your single source of truth!

Techzine richt zich op IT-professionals en zakelijke decision makers door het publiceren van het laatste IT-nieuws en achtergrondverhalen. Het doel is om IT-professionals kennis te laten maken met nieuwe innovatieve producten en diensten, maar ook om diepgaande informatie te bieden om te helpen producten en diensten beter te begrijpen.