1 min Applications

Geruchten over PSPhone blijven aanhouden

Eerder deze week toonde Engadget foto’s van een prototype van de PSPhone van Sony. Op het internet was het onthaal verdeeld en vertegenwoordigers Sony én Sony Ericsson deden het af als gerucht. Engadget houdt echter voet bij stuk; de PSPhone bestaat.

Geruchten over PSPhone blijven aanhoudenIn de tussentijd ontving de technologie-site ook nog wat nieuwe specificaties vanuit, volgens hen, betrouwbare bronnen. De PSPhone heeft de codenaam ‘Zeus’ en draait op het moment nog op een versie van de Android 2.X-serie, maar zal uiteindelijk op Android 3.0 gaan draaien. De ‘A’- en ‘B’-knoppen op het scherm duiden er ook op dat het apparaat nog een vroege versie van Android draait.

Engadget gaat er van uit dat de vertegenwoordigers van de twee bedrijven ofwel niet afweten van het nieuwe product, of moedwillig hebben gelogen omdat dit vanaf hoger hand zou moeten. Engadget is zeker van haar zaak, de site onthulde eerder immers ook de eerste foto’s van de Dell Venue Pro, de nieuwe MacBook Air, de iPad en de iPhone 4.

Bron:Engadget