1 min

HTC zal volgende maand tijdens het Mobile World Congress in Barcelona twee Facebook-telefoons lanceren. Althans, dit meldt de Britse nieuwssite City A.M. De website heeft concrete informatie over de toestellen, maar topman Dan Rose van Facebook ontkent dit echter.


De telefoons zouden volgens City A.M. het merk en de kleuren van Facebook dragen. De statusupdates van Facebook zouden direct op het homescherm zichtbaar zijn. Daarnaast zou de mogelijkheid om te bellen met je Facebook-contacten ook mogelijk zijn. Hoewel het maar een gerucht was werd er al druk gespeculeerd over wat de verschillen kunnen zijn tussen de twee toestellen.

Topman Dan Rose van Facebook laat aan Reuters weten: "Dit is gewoon weer een typisch voorbeeld van een fabrikant die een interessante manier heeft gevonden om onze functionaliteiten in de telefoon te verwerken".

Dit is niet voor het eerst dat er wordt gespeculeerd over een Facebook-telefoon. Geruchten gaan al veel langer de ronde. Sinds vorig jaar duiken de berichten op in de media.