1 min

Tags in dit artikel

, , ,

Vele vragen zich af of de game er ooit nog komt. Duke Nukem Forever werd in het verleden keer op keer uitgesteld en wordt inmiddels al Duke Nukem ForNever genoemd. Nu is bekend gemaakt dat de game opnieuw moet worden uitgesteld.

De game zou inmiddels al veertien jaar geleden op de markt komen maar werd keer op keer uitgesteld of geannuleerd. In 2010 maakte Gearbox bekend dat zij de rechten op de game had gekocht en zette de releasedatum op 6 mei 2011. Deze datum wordt nu verplaatst naar 10 juni van dit jaar. Op deze datum zal de E3 in volle gang zijn, wellicht is het uitstellen dit keer puur vanuit marketing oogpunt gebeurt.

In de nieuwe Duke Nukem Forever game speelt de gamer de spierbundel Duke Nukem. Deze rasechte Amerikaan moet de wereld redden van een buitenaardse invasie. In de game heb je de beschikking over veel wapens en accessoires.

De ontwikkelstudio heeft het geluk dat de serie een grote populariteit kent onder gamers en bijna een legendarische status heeft. Anders hadden gamers deze titel gewoon al afgeschreven. Vele critici twijfelen nu echter aan de echtheid van het bericht. Dit komt mede door de manier waarop het nieuws naar buiten is gebracht. Daarnaast is het ppl bijna 1 april. Hieronder is de video te zien waarin het uitstel wederom bekend wordt gemaakt.