Vodafone heeft de prijzen voor de nieuwe glasvezel internetdiensten op de website gepubliceerd. De telecomprovider gaat in een aantal plaatsen in Nederland glasvezel internet aanbieden via alles in één pakketten.

Vodafone heeft de prijzen voor zijn glasvezelaanbod op zijn website gepubliceerd. De operators biedt internet, bellen en televisie aan in drie pakketten. Het goedkoopste pakket, Internet, bellen en TV 30 gaat 49,95 euro per maand kosten, daarvoor krijg je een internetverbinding met een download en uploadsnelheid van 30 Mbps, 60 televisiezenders waarvan 20 in HD en goedkoop bellen via VOIP over de vaste lijn vanaf 0,025 euro per minuut.

Dan biedt Vodafone nog twee andere varianten aan, hierbij zijn het aantal televisiezenders (ook HD) en de voorwaarden voor het vast bellen gelijk, alleen de internetsnelheid is anders. Het tweede abonnement is Internet, bellen en TV 50, wat 59,95 euro per maand kost, hiervoor krijg je een internetverbinding met een download en uploadsnelheid van 50 Mbit. Tot slot is er ook nog Internet, bellen en TV 100, hierbij krijg je een download en uploadsnelheid van 100 Mbit, dit abonnement kost 74,95 euro per maand.

De standaard contractperiode bij Vodafone is 1 jaar. Daarbij krijgt elke klant ook een homepage met maximaal 100 Mb aan opslag en 5 e-mail adressen tot hun beschikking.

Op dit moment loopt er een actie bij Vodafone tot 5 januari 2012. Indien men klant wordt voor 5 januari krijgt men de eerste twee maanden gratis aangeboden, een gratis installatiemonteur, een jaar lang gratis Uitzending Gemist en tot slot een gratis draadloze router ter waarde van 99,95 euro. Helaas worden de glasvezeldiensten van Vodafone slechts aangeboden in een handje vol kleine steden en dorpen.