Wanneer je in bezit bent van Battlefield 3 voor de PlayStation 3 is het mogelijk dat je momenteel hinder ondervind bij het inloggen op het Battlelog platform. De PlayStation 3-versie van het spel heeft momenteel namelijk last van een storing.

Zowel Electronic Arts als Sony hebben bevestigd dat de game momenteel last heeft van problemen waardoor gebruikers niet kunnen inloggen op Battlelog. Het gevolg hiervan is dat spelers van Battlefield 3 niet alle spelmodus van de shooter kunnen opstarten of gebruiken. Ontwikkelaar DICE werkt momenteel samen met Sony om zo spoedig mogelijk met een patch te komen welke het probleem zal verhelpen.

In Battlfield 3 wordt Battlelog als centraal punt gebruikt waar je vanuit kunt navigeren naar verschillende modi van het spel. Daarnaast wordt er in Battelog alle informatie bijgehouden over je prestaties en voortgang binnen het spel. Er kon jammer genoeg nog geen tijdsindicatie gegeven worden door de ontwikkelaar, zij beloven enkel dat zij zo snel mogelijk met een patch zullen komen. De storing heeft enkel betrekking op de PlayStation 3 versie.