1 min

De internetbankieren website van de ING is al de hele middag onbereikbaar. De website zou te kampen hebben met een netwerkstoring. Sinds vanmiddag 12:30 is de website uit de lucht.

Mensen die de website http://mijn.ing.nl bezoeken krijgen een foutmelding en kunnen niet inloggen om hun rekeningen te bekijken of te beheren. Zowel de particulieren als de zakelijke klanten zijn getroffen door de storing. De ING weet op dit moment nog niet hoelang de storing nog zal duren.

Ook zijn er gevolgen voor de vele webwinkels in ons land. Het doen van een iDeal-betaling via de ING is onmogelijk. De ING laat weten dat de storing niets te maken heeft met het geplande onderhoud van afgelopen nacht.

Voor de mensen die gebruik maken van de mobiele applicatie van de ING is er goed nieuws, zij kunnen sinds een 14:00 weer gebruik maken van de mobiele applicatie.

UPDATE:
Techzine ontvangt verschillende meldingen dat het internetbankieren via de mobiele telefoon ook nog steeds niet werkt. Of van hele korte duur was na 14:00.

UPDATE 2:
Inmiddels is internetbankieren van ING weer beschikbaar voor zowel desktop- als mobiele gebruikers.