1 min

Samsung heeft zojuist op de website SamsungTomorrow vier nieuwe kleuren bekendgemaakt voor de Galaxy S III. Alle kleuren blijven in het natuur thema passen waar binnen de Galaxy S III werd gelanceerd. Naast marble white en pebble blue heeft Samsung nu ook amber brown, garnet red, sapphire black en titanium grey toegevoegd.

De nieuwe kleuren voor de Galaxy S III zijn dus bruin, rood, zwart en grijs. De Galaxy S III was al verkrijgbaar in het blauw en in het wit. De grote vraag is natuurlijk wanneer deze kleuren in de winkel komen te liggen, maar dit is moeilijk te zeggen.

Samsung laat weten dat de beschikbaarheid van de kleuren afhankelijk is van het land waarin je woonachtig bent en de telecomoperators en resellers. Het kan dus zomaar zijn dat bepaalde kleuren niet in Nederland beschikbaar komen.

Aan de andere kant is Nederland wel een van de landen is waar de smartphones als warme broodjes over de toonbank gaan, daarmee is de kans vrij groot dat een groot deel van de kleuren wel beschikbaar zal komen. Of dat er een webwinkel is die ze weet te importeren. Voor Vodafone zou het bijvoorbeeld erg interessant kunnen zijn om de rode Galaxy S III te gaan verkopen omdat de huisstijl van het bedrijf ook rood is. In de VS verkoopt AT&T de rode Galaxy S III, ook dit bedrijf heeft een rode huisstijl.

Eerder lekte er al verschillende kleuren uit van de Galaxy S III via websites van resellers, operators en Facebook.