Naast een blauwe, witte en rode Samsung Galaxy S III lijkt er ook een zwarte op komst te zijn. Helaas heeft Samsung zelf nog niets losgelaten over de nieuwe kleuren en wanneer deze beschikbaar komen en in welke landen. Het lijkt er in elk geval op dat de zwarte Galaxy S III in elk geval in het Verenigd Koninkrijk en in de Verenigde Staten beschikbaar komt.

Zo konden we op 18 juli al melden dat Samsung een speciale rode Galaxy S III had ontwikkeld voor de Amerikaanse operator AT&T, deze is inmiddels ook verkrijgbaar in de VS. Ook toen was er al het vermoeden dat er meer kleuren onderweg waren. Nu is er een zwarte Galaxy S III opgedoken tijdens de Olympische Spelen, op de websites van een retailer in het Verenigd Koninkrijk maar ook op de website van T-Mobile USA. Daarmee lijkt de zwarte Galaxy S III in meer landen beschikbaar te komen, mogelijk dus ook in Nederland.

We hebben Samsung inmiddels om een reactie gevraagd. Bekijk ook de gallery onderaan het bericht waar in verschillende foto’s alle kleuren voorbij komen van de Galaxy S III.