Twitter heeft laten weten dat het bedrijf plannen heeft om een applicatie te ontwikkelen speciaal voor Windows 8. Een officiële lancering van de applicatie laat echter nog wel een aantal maanden op zich wachten.

Twitter heeft officiële applicaties voor onder andere Android, iOS Windows Phone, BlackBerry en Mac OS X maar een officiele applicatie voor Windows bleef uit. Wel heeft het vorig jaar Tweetdeck overgenomen dat wel beschikt over een Windows-applicatie. Twitter heeft echter laten weten dat het ook plannen heeft voor een Windows 8 applicatie, deze app zal waarschijnlijk beschikbaar komen in de Windows 8 Store en draaien in de nieuwe interface van Windows 8.

Naast het nieuws dat Twitter bezig is met een applicatie voor Windows 8 en dat het nog wel een paar maanden kan duren voordat deze ook echt daadwerkelijk klaar is blijft het stil rondom de details van deze applicatie, hopelijk volgen meer details in de aankomende maanden wanneer de applicatie significante vormen begint aan te nemen.