min

Tags in dit artikel

Na veel geruchten is het nu eindelijk bevestigd: Dark Souls 2 komt eraan. Deze aankondiging werd gemaakt op de VGA Awards 2012.

Heel even verscheen er een trailer van de game op YouTube, maar deze werd al snel weer offline gehaald. De trailer was pre-rendered en alleen beschikbaar in lage kwaliteit. In de trailer worden enkele karakters geïntroduceerd en daarnaast zien we bergen, draken en personen in levensgevaar.

Er is nog geen lanceerdatum voor de game gegeven. Het is alleen bekendgemaakt dat de game op de pc, Xbox 360 en PlayStation 3 zal verschijnen.

Dark Souls is een fantasy RPG. De vicepresident van marketing van Namco Bandai laat weten: "Dark Souls II behoudt de essentie van Dark Souls en evolueert toch met nieuwe twists en uitdagingen die fans zullen kunnen waarderen en nieuwkomers zullen aantrekken in de serie. De ontwikkelaar gaat een heel donkere weg in met Dark Souls II."

Dark Souls II zal de gamer een compleet nieuw verhaal en een grotere wereld bieden. De sequel wordt geregisseerd door Tomohiro Shibuya van Monster Hunter en de productie wordt overzien door Hidetaka Miyazaki.