1 min

Tags in dit artikel

, ,

Sony heeft het probleem van de eerder deze week uitgebrachte firmware-update, waardoor de PlayStation 3 in sommige gevallen onbruikbaar werd, gevonden en laat weten dat het aanstaande donderdag met een oplossing komt.

Dit meldt VideoGamer.com. Sony laat weten: "We hebben het probleem, dat een klein aantal gebruikers eerder deze week trof, gerelateerd aan de PlayStation 3-software-update (versie 4.45) gevonden. Een nieuwe PS3-software-update verschijnt op 27 juni om het probleem op te lossen. Dank voor jullie geduld en begrip en we bieden onze excuses aan voor het ongemak."

Afgelopen woensdag verscheen versie 4.45 voor de PlayStation 3. Al snel klaagden vele gebruikers dat hun PlayStation bevroor na de installatie van de nieuwe firmware. Sony haalde even later de update offline en liet weten op 20 juni met een oplossing te komen. Die datum werd niet gehaald.

De nieuwe datum voor een patch is dus 27 juni. De update zal moeten worden geïnstalleerd met een USB-stick via de veilige modus van de console.