1 min

Tags in dit artikel

, ,

Enkel mensen die een Day One-editie van de Xbox One hebben besteld, zullen verblijd worden met een gratis exemplaar van FIFA 14. Microsoft heeft dit bekendgemaakt nadat het vragen kreeg van verschillende gamers.

Graeme Boyd, de social marketing manager van onder andere de Xbox-afdeling, maakte via Twitter een einde aan de onduidelijkheid rondom het gratis exemplaar van FIFA 14. Niet iedereen, zoals eerder werd aangenomen, maar alleen de mensen die een Day One-editie van de Xbox One hebben besteld zullen de game kosteloos in hun bezit krijgen. Hoe het kan dat de actie aangepast is, is onduidelijk. Eerdere statements van de softwaregigant leken duidelijk te stellen dat alle voorbestellingen van de spelcomputer in aanmerking kwamen voor de actie. Ook onderstaande tweet van de officiële Xbox-account leek dit te bevestigen.

Ook in de Microsoft Store schept Microsoft onduidelijkheid. Daar wordt FIFA 14 op de verpakking van de spelcomputer getoond, maar het lijkt daarbij wel om de normale variant te gaan.