SAP voegt verschillende marketplaces samen in SAP Store

Abonneer je gratis op Techzine!

SAP wil zijn diensten en die van partners efficiënter aanbieden en heeft daarom zijn verschillende marketplaces samengevoegd. Vanaf nu zijn alle diensten vanuit een enkele omgeving beschikbaar: SAP Store.

Het afnemen van de eigen diensten en die van de ruim 1.700 partners moet met een enkele online ‘winkelomgeving’ eenvoudiger worden. Hiervoor worden de bestaande marketplaces waar deze diensten en die van partners werden aangeboden, de SAP Store for SAP-solutions en SAP App Center, samengevoegd tot de SAP Store.

De SAP Store-omgeving heeft een unieke homepage, beschikt over intelligente zoekfunctionaliteit en toegang tot de ruim 1.700 partnetrapplicaties. Deze applicaties van derde partijen zijn door SAP gecertificeerd. Ook worden applicaties van derden die door de ERP-gigant worden aanbevolen visueel anders gepresenteerd.

Overige functionaliteit

De vernieuwde SAP Store beschikt daarnaast over een uitgebreider categoriemenu en begeleide zoekopdrachten op basis van ‘natural senteces’. Verder maakt de online winkelomgeving het mogelijk om te filteren op toepassing of oplossing en kunne bedrijven favorieten en persoonlijke keuze maken.

SAP Store is per direct online.

Tip: Wat bedoelt SAP eigenlijk met de Intelligent Enterprise?