2min

Tags in dit artikel

, ,

Commvault laat in een persbericht weten over de introductie van ScaleProtect met Unified Computing System (UCS) van Cisco. Het bedrijf noemt dit een krachtige horizontaal schaalbare oplossing voor databescherming die HyperScale Software van Commvault combineert met UCS.

ScaleProtect met Cisco UCS biedt bedrijven een integrale oplossing die infrastructurele eenvoud, flexibiliteit, veerkracht en schaalbaarheid naar het beheer van secundaire data brengt. Ook zijn legacy back-uptools te vervangen door modern, door de cloud ondersteund gegevensbeheer. Met ScaleProtect zijn bedrijven in staat om af te stappen van losstaande oplossingen die hoge kosten, onvoldoende schaalbaarheid en een gebrekkig overzicht op secundaire data kennen.

De productintroductie volgt na de lancering van Commvault HyperScale Software. Deze reeks omvat twee met het oog op de cloud ontwikkelde data-infrastructuuroplossingen in de vorm van een alles-in-één appliance en een speciale referentiearchitectuur. Het is daarmee de eerste oplossing die als Commvault HyperScale Software-referentiearchitectuur wordt uitgebracht.

Samenwerking

Volgens Commvault biedt het voordelen als naadloze integratie met storage arrays, hypervisors, applicaties en een complete reeks van tools waarmee cloud providers hun diverse en dynamische zakelijke en hybrid cloud-omgevingen kunnen ondersteunen. Het bedrijf benadrukt dat ScaleProtect met Cisco UCS het resultaat is van een steeds intensievere samenwerking tussen Cisco en Commvault.

Verder belooft het bedrijf eenvoud bij installatie, beheer en upgrades. Door horizontale schaalbaarheid kunnen organisaties klein beginnen en de capaciteit naadloos opschalen met ettelijke petabytes. Andere noemenswaardige functies zijn ingebouwde veerkracht (erasure coding zonder single point of failure), toegang tot high availability- en disaster recovery-mogelijkheden van Commvault Data Platform, centraal patchbeheer en actieve bewaking. De oplossing is beschikbaar op basis van het Cisco SolutionsPlus-programma en rechtstreeks via de Global Price List van Cisco.