1 min

Tags in dit artikel

, ,

Je bent overgestapt naar AWS om de bedrijfsvoering te vereenvoudigen en te schalen. Profiteer nu van nog meer efficiëntie met Cohesity Cloud Services, gehost op AWS in de EMEA-regio.

Met de Cohesity Cloud Services vereenvoudig je de beveiliging en het beheer van hybride- en multicloud-data. Je hoeft niet langer je eigen infrastructuur te beheren. Met deze dienst heb je toegang tot meerdere dataservices, waaronder back-up, cyber vaulting, threat intelligence, dataclassificatie en disaster recovery – allemaal op één multicloudplatform.

In een webinar bespreken Mike Andrews, SaaS Technical Lead EMEA bij Cohesity, en Ivan Skudin, PSA, Storage bij AWS, de volgende onderwerpen:

  • Hoe Cohesity backup as a service (BaaS) Amazon EC2-data vereenvoudigt en centraal beheert, en on-demand back-up en herstel levert
  • Het vrijmaken van resources om data on-demand te leveren en te voldoen aan SLA’s op bedrijfsniveau
  • Het verminderen van operationele complexiteit met één overkoepelende gebruikersinterface

Test Cohesity SaaS gedurende 30 dagen en schrijf je in voor het geek speak webinar, waarin de mogelijkheden van Cohesity Cloud Services worden besproken en je de kans krijgt om vragen te stellen aan het panel.

Tip: Cohesity en Microsoft breiden samenwerking uit: ChatGPT bereikt data security