1 min

Tags in dit artikel

, ,

Hewlett-Packard (HP) heeft een mobiel workstation ontworpen, het Compaq Evo Mobile Workstation N800w. De Compaq Evo N800w is bij uitstek geschikt voor ingenieurs, architecten, artiesten, videoproducers en andere mobiele gebruikers die op zoek zijn naar een compacte en lichtgewicht computer met hoge prestaties en krachtige grafische mogelijkheden.

"Professionals die op locatie bij de klant moeten werken, hebben twee belangrijke eisen: rekenkracht voor zware grafische toepassingen en de vrijheid om overal productief te kunnen zijn," zegt Kevin Frost, vice president of worldwide notebook marketing , HP Personal Systems Group. "Het Compaq Evo Mobile Workstation N800w biedt deze gebruikers die mogelijkheden, met krachtige 3D-graphics en real-time videobewerking."

Voor klanten die in staat moeten zijn om vanuit verschillende locaties te werken, bieden de MultiPort- en MultiBay-mogelijkheden van het Compaq Evo Mobile Workstation N800w optimale flexibiliteit. Deze voorzien in eenvoudige integratie met draadloze netwerken, verwisselbare opslagmedia en andere uitbreidingen die de mogelijkheden verder vergroten.