min

Tags in dit artikel

, ,

Palm introduceert de Tungsten C. Deze handheld heeft ingebouwde 802.11.b draadloze connectiviteit. Verder heeft deze nieuwe Palm 64 MB geheugen, een 400 MHz Intel XScale processor een 320 x 320 TFT scherm. De Palm Tungsten C is uitgerust met een toetsenbord en beschikt net als de andere Tungsten modellen over een 5-wegnavigatieknop waarmee je de pda met één hand kunt bedienen. Dankzij de dual-expansion technologie van Palm kun je de Tungsten C uitbreiden. Naast het Expansion Slot voor SD Cards, SDIO en MultiMediaCards is de nieuwe Palm pda ook uitgerust met de Universal Connector voor aanvullende hardware.

De dual-expansion technologie laat gebruikers toe om onderweg back-ups te maken, nieuwe software, zakelijke toepassingen of geheugen toe te voegen en randapparatuur aan te sluiten zoals een toetsenbord, een GPS-ontvanger of een Microsoft PowerPoint projector.

Voor e-mailverkeer beschikt de Tungsten C over VersaMail 2.5 en voor het bewerken van Microsoft Word, Excel of PowerPoint compatibele documenten heeft hij DataViz Documents To Go 5.1 aan boord.