2min

Tags in dit artikel

, , ,

Voortbouwend op de populariteit van de Tungsten E™ handheld, die wereldwijd bijna 2 miljoen keer over de toonbank is gegaan introduceerde palmOne, Inc. (Nasdaq: PLMO) gisteren de Tungsten E2. De Tungsten E2 heeft een helderder kleurenscherm, flash geheugen, Bluetooth® draadloze technologie en een krachtiger batterij. De Tungsten E2 wordt geleverd met voortreffelijke toepassingen en is bovendien met een consumentenadviesprijs van €249,- aantrekkelijk geprijsd.

“Deze stijlvolle handheld is perfect voor zowel de professionele gebruiker in de bestuurskamer als de student in het klaslokaal”, aldus Ken Wirt, senior vice-president van de wereldwijde marketingafdeling voor palmOne. "Met de veelzijdige Tungsten E2 krijgen klanten meer waar voor hun geld. Met de Bluetooth® draadloze technologie bijvoorbeeld, of het heldere kleurenscherm dat de kalender, contacten, documenten, foto’s en video’s nog scherper weergeeft. Ook is de Tungsten E2 voorzien van flash geheugen om belangrijke informatie veilig te bewaren, zelfs wanneer u vergeet om de handheld op te laden.”

De voorganger van de Tungsten E2, de Tungsten E, heeft aangetoond enorm populair te zijn onder prijsbewuste consumenten en professionele gebruikers. Volgens de statistieken van de NPD Group heeft de Tungsten E het opmerkelijke resultaat behaald om 17 maanden lang de verkooplijsten aan te voeren. De in oktober 2003 geïntroduceerde, Tungsten E betekende een behoorlijke omslag. Of je nu thuis bent of op kantoor, gebruikers hoeven geen prestaties in te leveren voor prijs of te kiezen tussen zakelijke toepassingen of mutimediamogelijkheden. palmOne ontwierp de Tungsten E opnieuw vanaf de tekentafel om de allerlaatste toepassingen te integreren voor werk en vermaak en tegen een betaalbare prijs.